Nzzen be az
Emlkpontba
 
 
LTALNOS INFORMCIK HREK Aktulis Archvum HDMEZVSRHELY EMLKPONT KILLTSOK PROGRAMOK TANRK MUNKATRSAINK KIADVNYAINK AZ EMLKPONT PLYZATAI
Tanulmány a hódmezővásárhelyi munkásőrségről
EMLÉKPONT
f
Médiapartnerünk
Párhuzamos kémhistóriák - avagy út Vásárhelyről a hírszerzési szolgálatokig
www.szigoruantitkos.hu
Tanulmány az állambiztonsági szervek hódmezővásárhelyi működéséről
EMLÉKPONT
Andrássy u. 34
Hódmezővásárhely 6800
email: emlekpont@emlekpont.hu
Tel: 06 62 530 940


Fejlesztette: CENTER.HU Kft.

Magyar English Deutsch
 

A Mindenki Akadmija eladja volt az Emlkpont vezetje

Mikls Pter trtnsz, cmzetes fiskolai tanr, a hdmezvsrhelyi Emlkpont vezetje tartott eladst a Magyar Televzi M5 csatornjn fut Mindenki Akadmija cm ismeretterjeszt sorozatban. Az eladshoz kapcsold, Mikls Pterrl s tudomnyos munkssgrl szl portrfilm forgatsnak egyik helyszne az Emlkpont volt.


A Magyar Televzi M5 csatornjn fut Mindenki Akadmija cm ismeretterjeszt sorozatban a nzk minden nap egy jabb eladst tekinthetnek meg a termszettudomny, az lettudomnyok, vagy a humn tudomnyok magyar szakrtitl.A msor mjus 18-i adsban Mikls Pter trtnsz, cmzetes fiskolai tanr, az Emlkpont intzmnyvezetje tartott eladst a hetven vvel ezeltt megkttt, „msodik Trianonnak” is nevezett prizsi bkrl Illzik s realitsok. A prizsi bkeszerzds elzmnyei s kvetkezmnyei cmmel.


Az eladshoz kapcsold, Mikls Pterrl s tudomnyos munkssgrl szl portrfilm forgatsnak egyik helyszne a hdmezvsrhelyi Emlkpont volt.Mikls Pter eladsa az albbi linkre kattintva tekinthet meg: