Nézzen be az
Emlékpontba
 
 
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK HÍREK HÓDMEZŐVÁSÁRHELY EMLÉKPONT Az épület története Anyaggyűjtés feldolgozás Galéria Tárgyak Dokumentumok Beérkezett fotók KIÁLLÍTÁSOK PROGRAMOK TANÓRÁK MUNKATÁRSAINK KIADVÁNYAINK AZ EMLÉKPONT PÁLYÁZATAI
Tanulmány a hódmezővásárhelyi munkásőrségről
EMLÉKPONT
f
Médiapartnerünk
Párhuzamos kémhistóriák - avagy út Vásárhelyről a hírszerzési szolgálatokig
www.szigoruantitkos.hu
Tanulmány az állambiztonsági szervek hódmezővásárhelyi működéséről
EMLÉKPONT
Andrássy u. 34
Hódmezővásárhely 6800
email: emlekpont@emlekpont.hu
Tel: 06 62 530 940


Fejlesztette: CENTER.HU Kft.

Magyar English Deutsch
 

Anyaggyűjtés2005 tavaszán Hódmezővásárhelyen meghirdetett felhívásunk nyomán több száz tárgy és több ezer fénykép, valamint dokumentum érkezett az Emlékpont irodába.

Nagyon köszönjük felajánlásaikat!


Az anyaggyűjtés azonban nem ért véget az Emlékpont múzeum és oktatási központ megnyitásával. Továbbra is kérjük, hozza be az Emlékpontba azt a tárgyat, családi fényképet vagy dokumentumot, amely Ön szerint jellemző az 1945 és 1990 közötti időszakra, és szeretné, hogy bekerüljön a kiállítás kutatható anyagába, és méltó helyen őrizzük meg.


A behozott fotókat, okleveleket, dokumentumokat kollegáink az Emlékpontban pár perc alatt digitalizálják, így az eredeti példány a tulajdonosnál marad.


Jöjjön el hozzánk, mondja el, mit meséltek szülei ezekről az időkről! Mesélje el, hogyan változott meg, milyen irányba fordult az Ön és családja élete 1945 után, s ezt hogyan élték át!


Emlékpont - Fél Évszázad Vásárhelyen Humán Oktatási Központ

6800 Hódmezővásárhely, Andrássy u. 34

Telefon: (62) 530 940

E-mail: emlekpont@emlekpont.hu

Elek András, közönségkapcsolatok vezető